چهارشنبه 23 آبان 1403
EN
لوگو

دانشکده بهداشت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :3
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر محمدرضا پورمند

مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش

طرح های آموزشی و پژوهشی دانشکده بهداشت، در حیطه بهداشت و سلامت، با همکاری رشته های بین بخشی، شناسایی مشکلات جامعه به ویژه قشر محروم و نیازمند جامعه است. وزارت بهداشت و دانشکده فناوری های نوین پزشکی فرصت های خوبی را در اختیارمان قرار داده اند تا خود را ارتقا دهیم. باید سطح ایمنی جامعه در ارتباط با بیماری های رایج اندازه گیری و از این یافته ها در پژوهش های جدید استفاده کنیم.دریافت فیلم

برندسازی مشارکتی در حوزه آموزش
دکتر غلامرضا گرمارودی

برندسازی مشارکتی در حوزه آموزش

دکتر غلامرضا گرما رودی، مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان «فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در بخش ارتقای سلامت با توانمندسازی افراد تلاش می شود تا بتوانند بر سلامت خودکنترل داشته و به درجه ای از خودکارآمدی برسند تا علاوه برداشتن دانش لازم برای حفظ تندرستی، مسئولیت آن را نیز بر عهده بگیرند.

واریانت دلتا قدرت انتقال بیشتری دارد
دکتر اکبر فتوحی

واریانت دلتا قدرت انتقال بیشتری دارد

راه حل اصلی ایمنی است که یا عمدتاً از طریق واکسن تحقق پیدا می کند و یا از طریق ابتلا و تعادل بین این که چه نسبتی از مردم ایمنی به دست می آورند از طریق ابتلا و یا واکسن و رفتاری که ویروس در ایجاد واریانت های جدید خواهد کرد، تعیین کننده افق یکی دو سال آینده خواهد بود. امیدواریم با واکسینه کردن به موقع افراد، عواقب ابتلا را کمتر کنیم.

توضیحات استاد اپیدمیولوژی دانشگاه درباره واریانت دلتا
دکتر محمدرضا پورمند

توضیحات استاد اپیدمیولوژی دانشگاه درباره واریانت دلتا

استاد اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت و عضو هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: سوش دلتا به دلیل قدرت انتقال بالاتری که دارد 60 درصد بیشتر از سوش انگلیسی یا آلفا و بیش از دو برابر نسبت به سوش اولیه ای که اصولاً پاندمی با آن شروع شده قدرت انتقال دارد و طبیعی است که این قدرت انتقال در کنار رعایت کمتر اقدامات بهداشتی باعث رخ دادن این خیز جدید شده است. آبریزش بینی، گلودرد، عطسه و سردرد علامت های غالب آن است و در اوایل آن کمتر علائم تنفسی دیده می شود.

تنظیمات پس زمینه